Pompierii din Galaţi intervin marţi dimineaţă pentru înlăturarea efectelor ploilor înregistrate în ultimele ore. Apa a intrat în mai multe curţi iar mai mulţi copaci au căzut peste autoturisme parcate, avariindu-le.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Conform ISU Galaţi, în ultimele ore, din cauza ploilor şi a vântului,  salvatorii au intervenit în sprijinul populaţiei în mai multe situaţi. Astfel, în municipiul Galaţi, un copac a căzut peste firele de electricitate, provocând o avarie în reţea.
De asemenea,  apa a intrat în mai multe curţi şi există riscul să intre şi în casele oamenilor care locuiesc pe o stradă din oraş. Tot în municipiul Galaţi, un copac imens a căzut peste 3 autoturisme pe bulevardul Dunărea, distrugându-le.
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
În continuare, autorităţile monitorizează îndeaproape evoluţia fenomenelor meteorologice şi hidrologice, urmând ca măsurile luate să fie adaptate în funcţie de evoluţia situaţiei din teren.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.