Cei doi pacienţi internaţi la Spitalul Floreasca în urma exploziei de la magazinul Dedeman din Botoşani sunt în continuare în stare gravă, însă unul a fost detubat, anunţă, marţi, Ministerul Sănătăţii (MS). Doi dintre răniţii internaţi la Iaşi au evoluţie favorabilă, în timp ce al treilea este intubat, cu prognostic incert. Evoluţia celor doi pacienţi internaţi la Botoşani este favorabilă, iar unul va fi externat marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit informaţiilor transmise, marţi, de Ministerul Sănătăţii (MS), dintre cei trei pacienţi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Spiridon” din Iaşi, doi sunt stabili, cu evoluţie favorabilă, iar al treilea este intubat, cu prognostic incert.

Cei doi pacienţi internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca) sunt în continuare în stare gravă. Unul dintre pacienţi a fost detubat.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Cei doi pacienţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Mavromati” Botoşani au stare generală bună, iar evoluţia este favorabilă. Unul dintre ei va fi externat în cursul zilei de marţi.

În urma exploziei de la magazinul Dedeman din Botoşani, au fost 15 victime, opt pacienţi fiind externaţi din Spitalul Judeţean de Urgenţă “Mavromati” Botoşani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.