În explozia care a avut loc, vineri la un magazin Dedeman din Botoşani, au fost 15 victime identificate, dintre care trei persoane sunt internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sfântul Spiridon din Iaşi, doi dintre ei fiind intubaţi, unul cu stare generală staţionară şi unul cu stare generală gravă, instabil. Totuşi, pacientul internat în ATI evoluţie favorabilă. Mai sunt doi pacienţi intubaţi, starea acestora fiind gravă, şi alte două persoane au cerut să fie internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani. Opt oameni au fost externaţi din Spitalul din Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Astfel, potrivit datelor transmis de ISU Botoşani, numărul total de victime identificate este de 15, iar trei pacienţi sunt internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sfântul Spiridon din Iaşi: doi dintre ei sunt intubaţi, unul cu stare generală staţionară şi unul cu stare generală gravă, instabil. Pacientul internat în ATI evoluţie favorabilă.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Alte două persoane sunt internate la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca). Pacienţii sunt  intubaţi, iar starea acestora rămâne gravă, având în vedere că sunt afectate căile respiratorii.
 
De asemenea, două persoane au fost internate, la cerere, în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani. Pacienţii au stare generala bună, iar evoluţia este favorabilă, mai arată sursa citată.
 
Opt oameni au fost externaţi, până acum, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani.
 
Cincisprezece persoane au fost rănite în urma exploziei produse, vineri, la un magazin Dedeman din Botoşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.