Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunţă că săptămâna viitoare, cel târziu, va fi publicat anunţul care vizează concesionarea unor spaţii de servicii aferente autostrăzilor. Unele dintre acestea sunt amplasate pe marginea autostrăzii A3 Bucureşti- Ploieşti, unde se constată un deficit de spaţii de servicii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Săptămâna aceasta, cel târziu săptămâna viitoare, lansăm procedura de achiziţie publică pentru concesionarea unor noi spaţii de servicii, inclusiv pe zona autostrăzii A 3. Deci cel târziu săptămâna viitoare va fi publicat încă un lot de spaţii de servicii ce va fi concesionat”, a declarat, miercuri, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Pe autostrada care leagă Capitala de Ploieşti, mai multe zone prevăzute iniţial ca spaţii de servici sunt închise, accesul în acestea fiind restricţionat. Şoferii care circulă pe acest tronson au constatat că nu există staţii de carburant, iar toaletele funcţionale sunt foarte puţine.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.