Clotilde Armand afirmă, joi, că Toni Greblă, pus de PSD la şefia Autorităţii Electorale Permanente (AEP), a cheltuit 2 milioane de lei pe o aşa-zisă campanie de informare privind organizarea alegerilor, banii fiind direcţionaţi spre posturile tv care l-au protejat mediatic în contextul sutelor de fraude electorale raportate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am analizat ce face Toni Greblă cu bugetul AEP de când a devenit şef. Fiţi atenţi aici: Şeful AEP, Toni Greblă, a spart aproape 2 milioane lei la posturile de ştiri ale lui Sebastian Ghiţă, Dan Voiculescu şi Maricel Păcuraru. Adică fix la posturile tv care în campania electorală au promovat 24/7 toate mesajele din punctajele PSD-PNL. Aceleaşi televiziuni care l-au protejat mediatic pe Toni Greblă atunci când au ieşit la iveală detalii despre proasta organizare din secţiile de votare, schimbarea şefilor secţiilor de votare şi după ce au fost raportate sute de fraude electorale care au avut loc pe 9 iunie”, spune Clotilde Armand într-o postare. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”S-a ales să se dea bani grei, deşi la televiziuni şi radio difuzarea unor astfel de campanii de inters public, non-comerciale, este gratuită, conform Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA). Firma care câştigat licitaţia ca lider al unei asocieri, Complete Media Grup, a încheiat în ultimii cinci ani contracte publice de aproape 8,5 milioane de euro”, mai arată Clotilde Armand.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.