Angajaţii din mai multe Agenţii pentru Protecţia Mediului din ţară otestează, luni, pentru a atrage atenţia Guvernului asupra salarizării necorespunzătare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Valul de proteste spontane continuă! De luni bune ieşim în stradă pentru a ne face vocea auzită! Este responsabilitatea noastră în democraţie să tragem semnalul de alarmă atunci când lucrurile nu sunt juste”, au transmis, luni, reprezentanţii Cartel Alfa, într-o postare pe Facebook.

Sindicaliştii anunţă că angajaţii din mai multe Agenţii pentru Protecţia Mediului din ţară protestează  în stradă pentru a atrage atenţia Guvernului.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Semnalăm încă o dată că salarizarea nu este suficientă, că Legea 153/2017 nu se aplică în totalitate şi că.. dialogul social trebuie respectat”, au mai transmis sindicaliştii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.