Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu a precizat că nu mai puţin de 65 milioane de euro s-au investit în ultima perioadă în Craiova în modernizarea si reabilitarea şcolilor şi grădiniţelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Investiţiile în educaţie sunt investiţii care asigură viitor noilor generaţii de copii şi elevi, singura cale sustenabilă pentru o dezvoltare durabilă a comunităţilor locale. Am fost onorat să particip, alături de Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei şi Cosmin Vasile, presedintele Consiliului Judeţean Dolj la inaugurarea de noi investitii, respectiv şcoala Ion Creangă şi Grădiniţa Voinicelul situate în strada Brestei din Municipiul Craiova”, a scris Adrian Câciu, miercuri pe Facebook.

El a adăugat că „investiţii care au implicat reabilitarea integrală a clădirilor, sistem integrat de climatizare şi sustenabilitate energetică şi un design prietenos şi atrăgător pentru copii”.

„Nu mai puţin de 65 milioane de euro s-au investit în ultima perioadă în Craiova în modernizarea si reabilitarea şcolilor şi grădiniţelor”, a conchis Câciu.

 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.