Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, afirmă, răspunzând unei întrebări venite din partea unui credincios, că rugăciunea unei persoane care fumează „nu prea se ia” în considerare, el explicând că „fumatul este păcat împotriva firii”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Se ia în considerare rugăciunea dacă fumăm?” a fost întrebat ÎPS Teodosie la postul de radio la care participă, regulat, la o emisiune cu tema „Dialog duhovnicesc”. 
„Nu prea se ia. Sfinţii Părinţi sunt categorici: fumatul este păcat împotriva firii. Acestea-s cele mai mari păcate, cele împotriva firii. De aceea, lăsaţi-vă de fumat!”, a răspuns Teodosie.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
El a dezvăluit că a determinat, prin discuţii, mai mulţi fumători să renunţe la acest viciu şi a cerut ca, dacă se poate, să stea de vorbă şi cu credinciosul care i-a trimis întrebarea, să îl „ajute”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.