Apa Nova Bucureşti anunţă o investiţie de aproape un milion de euro pentru amenajarea a 11 rezerve ale Secţiei II Chirurgie din Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Fiecare rezervă este dotată cu paturi electrice cu saltea antiescara, rampe de oxigen, sisteme de apelare a personalului medical şi monitoare pentru funcţiile vitale, toate conectate la recepţia centrală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Apa Nova Bucureşti (ANB), furnizorul de apă potabilă şi servicii de canalizare al Municipiului Bucureşti, îşi reafirmă angajamentul faţă de comunitatea medicală, printr-o nouă investiţie de 975.000 de euro pentru reabilitarea aripii Secţiei II Chirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca. Spaţiul este dedicat internării şi îngrijirii pacienţilor cu afecţiuni chirurgicale în etapele pre şi postoperatorii. Iniţiativa este o continuare a eforturilor anterioare ale companiei, care în 2022 a finanţat cu peste 500.000 de euro recondiţionarea şi dotarea unui salon postoperator ultra modern. 
Reabilitarea cuprinde amenajarea a 11 rezerve moderne, dintre care cinci cu două paturi şi şase cu un pat, fiecare echipată cu baie proprie, totalizând 16 paturi. De asemenea, proiectul include modernizarea holului de acces şi a spaţiului de recepţie, contribuind astfel la îmbunătăţirea semnificativă a calităţii asistenţei medicale şi oferind pacienţilor condiţii optime de tratament şi recuperare”, anunţă compania.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
 
Noua investiţie include echipamente medicale de ultimă generaţie, infrastructură modernizată şi facilităţi menite să asigure un mediu sigur şi confortabil pentru pacienţi şi personalul medical. Astfel, fiecare rezervă este dotată cu paturi electrice cu saltea antiescara, rampe de oxigen, sisteme de apelare a personalului medical şi monitoare pentru funcţiile vitale, toate conectate la recepţia centrală, unde personalul medical este permanent prezent.
 
„Această nouă investiţie, de aproape un milion de euro, pentru Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, este o continuare firească a eforturilor noastre de a crea un mediu post-operator modern şi confortabil pentru pacienţi. Considerăm că, prin acest proiect, ne îndeplinim datoria morală, de suflet, de a contribui la îmbunătăţirea condiţiilor din spitale şi de a răsplăti medicii români care fac minuni cu resurse limitate. Ne dorim ca acest spaţiu să ofere pacienţilor un loc de recuperare la standarde înalte, reflectând respectul nostru pentru comunitate şi implicarea în asigurarea bunăstării celor care au încredere în serviciile noastre”, a declarat Mădălin Mihailovici, Director General Apa Nova Bucureşti.
 
Renovarea spaţiului a creat un impact estetic relaxant prin utilizarea finisajelor premium în rezerve (culori, materiale şi lumini ambientale) şi a îmbunătăţit semnificativ ergonomia saloanelor şi băilor, care sunt acum mult mai spaţioase şi dotate cu obiecte sanitare moderne, putând acomoda şi persoane cu handicap locomotor, precizează Apa Nova.
 
 
„Pacienţii Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca sunt cei care vor beneficia de noua investiţie, prin facilităţi medicale de ultimă generaţie, dar şi prin condiţii superioare de recuperare, care vor permite un proces de vindecare mai scurt, într-un mediu prietenos şi confortabil. Datorită accesului la resurse şi tehnologii moderne, şi personalul medical va putea oferi îngrijire la cele mai înalte standarde, aspect esenţial pentru tratarea şi recuperarea optimă a oamenilor care vin în unitatea noastră spitalicească. Astfel, fiecare pacient va avea parte de un nivel ridicat de confort şi îngrijire, în conformitate cu cele mai recente standarde medicale”, a menţionat doctorul George Jinescu, Coordonatorul medical al proiectului din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca.
 
Modernizarea acestei secţii vine după succesul proiectului din 2022, când Apa Nova Bucureşti a recondiţionat complet şi a dotat cu echipamente de ultimă generaţie un salon post operator al spitalului cu o capacitate de 8 paturi de terapie intensivă, din cadrul aceleiaşi secţii de chirurgie, contribuind astfel la îmbunătăţirea serviciilor medicale oferite pacienţilor după intervenţii chirurgicale complexe. Sute de pacienţi au beneficiat de servicii medicale post-operatorii de top, de la deschidere şi până în prezent.
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.