Poliţiştii din Satu Mare au intervenit, duminică, după ce un scandal a izbucnit la poarta unei unităţi sanitare din municipiu. Neînţelegerile s-au iscat după ce agenţii de pază ai unităţii sanitare au interzis unor observatori să intre în spital pentru a supraveghea procesul de votare. În cele din urmă, accesul acestora a fost permis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”La data de 9 iunie a.c., ora 15.20, poliţiştii din cadrul IPJ Satu Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la un incident, care a avut loc la poarta de acces a unei unităţi medicale. Deplasându-se la faţa locului, din verificările efectuate, poliţiştii au constatat faptul că agenţii de pază de la unitatea medicală din Satu Mare nu au permis accesul pentru două persoane, care nu sunt membri în comisia de votare, dar care şi-au exprimat intenţia de a participa în calitate de asistenţi la desfăşurarea procesului de vot prin urna mobilă în incinta unităţii spitaliceşti”, transmite Poliţia judeţeană.
 
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
După intervenţia poliţiştilor, ”situaţia dintre agenţii de pază ai spitalului şi reprezentanţii partidelor politice s-a remediat”.
 
Cei doi observatori au avut acces în spital, iar procesul electoral cu urna mobilă în incinta unităţii medicale s-a desfăşurat în condiţii legale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.