Biroul Electoral Judeţean Sibiu a decis, luni seară, suspendarea preluării buletinelor de vot până marţi dimineaţă la ora 09.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În contextul condiţiilor de caniculă, oboseală excesivă şi a volumului mare de activităţi şi persoane, BEJ Sibiu a decis prin hotărâre suspendarea activităţii de preluare a buletinelor pentru alegerile europarlamentare şi locale, astăzi, 10 iunie 2024 începând cu ora 19:00 până mâine 11 iunie ora 9:00 când vor fi reluate conform planului de preluare stabilit”, a transmis, luni seară, Prefectura Sibiu, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că ”numărul ridicat de avertizări şi erori evidenţiate în Procesele-verbale de consemnare a rezultatelor votării la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European şi la alegerile locale din 9 iunie 2024, oboseala excesivă a personalului în condiţii de caniculă a determinat BEJ Sibiu să ia această decizie”.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Precizăm că au fost preluate buletinele/ materialele pentru alegerile europarlamentare de la 379 de secţii de votare,  2 secţii din cadrul Biroului de Circumscripţie Municipală Mediaş rămânând să predea mâine dimineaţă”, a mai transmis sursa citată.

BEJ Sibiu a primit, luni, patru sesizări cu privire la renumărarea voturilor la secţiile de votare din cadrul BEC Şura Mică (3)şi BEC  Porumbacu de Jos (1).

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.