Poliţiştii bihoreni au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru infracţiunea de furt după ce dintr-o secţie de votare a dispărut componenta de plastic cu menţiunea de „votat de una dintre ştampile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a produs duminică, în cursul dimineţii, într-o secţie de votare din localitatea bihoreană Urvind. 
„A fost înregistrată o sesizare referitoare la o posibilă infracţiune, respectiv sustragerea componentei din plastic cu menţiunea «Votat», de pe o ştampilă, de la o secţie de votare din localitatea Urvind, judeţul Bihor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt”; informează oficialii Poliţiei.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Tot în judeţul Bihor, a fost depusă şi o reclamaţie referitoare la continuarea propagandei electorale în mediul on-line, după încheierea campaniei electorale. Aspectele sesizate sunt verificat, precizează reprezentanţii instituţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.