Organizaţia de mediu Agent Green reclamă, luni, o ”decizie dubioasă” a Tribunalului Bucureşti, într-un proces intentat împotriva Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa şi a primarului comunei Moroieni, Laurenţiu Moraru. Organizaţia precizează că a câştigat anularea unei autorizaţii de construţie în Parcul Natural Bucegi, dar instanţa nu a dispus şi dărâmarea construcţiei, ceea ce înseamnă că, de fapt, procesul a fost pierdut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Decizie dubioasă a Tribunalului Bucureşti într-un proces intentat de Agent Green împotriva CJ Dâmboviţa şi Primarul Comunei Moroeni pentru o construcţie ilegală din Parcul Natural Bucegi. S-a retras autorizaţia de construcţie, deci am câştigat, dar peisajul nu se aduce la starea iniţială aşa cum prevede legea. Deci construcţia rămâne, adică de fapt am pierdut. Cândva credeam că toţi judecătorii sunt super-oameni...”, au scirs, luni, pe Facebook, reprezentanţii Agent Green.

Instaţta a respins, ca neîntemeiate, excepţiile lipsei calităţii procesuale active, inadmisibilităţii şi lipsei de interes, invocate prin întâmpinare.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Admite în parte cererea. Anulează autorizaţia de construire nr. 24 din data de 23.06.2022 emisă de Primarul comunei Moroeni, jud. Dâmboviţa. Respinge ca neîntemeiată cererea privind desfiinţarea construcţiei realizate. Ia act de cererea de renunţare la judecarea capătului de cerere privind suspendarea executării autorizaţiei de construirea nr. 24/2022”, este decizia pronunţată de magistraţi/.

Decizia instanţei nu este ănsă definitivă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.