Asociaţia Agent Green acfuză, marşi seară, că preşedintele Iohannis a promulgat o lege antieuropeană pentru uciderea a 972 de urşi, care va băga România în regim de urgenţă la Curtea Europeană de Justiţie. ”Nimeni nu va şti câţi urşi vor ajunge în farfuriile şi pe pereţii psihopaţilor”, au transmis reprezentanţii ONG-ului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi sărbătoresc, mâine vor ucide, poimâine se vor bucura de profit. Nimeni nu va şti câţi urşi vor ajunge în farfuriile şi pe pereţii psihopaţilor. Apoi legea va fi stopată căci preşedintele Iohannis, în cunoştinţă de cauză a promulgat astăzi o lege antieuropeană pentru uciderea a 972 de urşi. A promulgat-o deşi avea opţiunea să o respingă. A promulgat-o în cunoştinţă de cauză şi cu conştiinţa pătată căci i-am scris o petiţie tehnică lungă şi solidă pentru care ne-a mulţumit. A promulgat-o deşi cota de ucidere este stabilită în baza unor calcule greşite care periclitează specia. Ne întrebăm ce a fost în mintea lui, care este strtategia, ştiind ca va băga România în regim de urgenţă la Curtea Europeană de Justiţie?”, au transmis, marţi seară, reprezentanţii Agent Green.

Aceştia afirmă că ”legea va genera amenzi pe care nu le vor plăti nici psihopaţii, nici ministrul Mediului, nici parlamentarii şi nici preşedintele ţării”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Probabil că impotenţa unor guvernanţi şi corupţia restului vor fi girate de justiţie în procesul pe care Agent Green l-a pornit împotriva Ministerului Mediului pentru eşecul de a proteja oamenii şi urşii. Dar aceste limitări nu vor sta în picioare în faţa Comisiei Europene pe care am sesizat-o deja. În acest moment Agent Green este în război total cu toate instituţiile statului care ne intimidează în toate felurile posibil. Un stat în care separarea puterilor a încetat pe nesimţite să mai existe. Un stat care s-a piedut în interesele câtorva structuri mafiote. Un stat pe care nu îl mai recunoaştem ca pe unul de drept”, a mai transmis organizaţia.

Reprezentanţii acesteia afirmă că au pierdut ”o bătălie, dar nu războiul cu putregaiul statului român care prezintă deja mai toate simptomele unui stat fascist totalitar”.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, legea care aprobă metodele de intervenţie pentru combaterea atacurilor ursului brun şi care prevede, pentru anii 2024 şi 2025, uciderea unui număr de 426 exemplare de urs brun, care reprezintă nivelul de prevenţie la nivel naţional şi a unui număr de 55 exemplare de urs brun, care reprezintă nivelul de intervenţie la nivel naţional.

Legea a fost adoptată în regim de urgenţă, săptămâna trecută, de deputaţi, în urma tragediei de pe Jepii Mici, din Munţii Bucegi, unde o tânără a fost omorâtă de un urs, în timp ce se afla în drumeţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.