Membrii unei asociaţii pro-autostradă din Iaşi vor bate la tobe, sâmbătă, în centrul oraşului, acţiunea având ca scop sensibilizarea autorităţilor pentru a urgenta construirea autostrăzii A8 Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Acţiunea este iniţiată de asociaţia Moldova Vrea Autostradă (MVA) şi se va desfăşura în Piaţa Unirii din Iaşi.
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”Prin evenimentul «Batem Toba pentru Autostrada A8» vrem să atragem atenţia asupra nevoii stringente de realizare a Autostrăzii A8, cunoscută şi sub denumirea de «Autostrada Unirii» (Iaşi - Tg Mureş - Ungheni). Înarmaţi cu 14 tobe de marş, membrii asociaţiei MVA vor încerca să crească gradul de conştientizare cu privire la importanţa acestui proiect de infrastructură şi să transmită un mesaj clar către autorităţi cu privire la necesitatea accelerării lucrărilor”, a declarat, miercuri, Flaviu Manea, preşedintele MVA.
 
Organizatorii estimează că la eveniment vor asista sute de participanţi.
 
”Vom strânge şi semnături pentru a ne arăta sprijinul pentru A8. Evenimentul este şi unul semnal pentru autorităţi. Sunetul tobelor va reprezenta vocea cetăţenilor care cer drumuri mai sigure şi o infrastructură modernă, pe măsura nevoilor Moldovei”, au mai afirmat reprezentanţii asociaţiei civice ieşene.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.