Curtea Constituţională a României a admis, sâmbătă, contestaţia depusă privind candidatura Dianei Şoşoacă la alegerile prezidenţiale, au precizat surse oficiale pentru News.ro. Judecătorii CCR au respins, sâmbătă, contestaţiile depuse la candidaturile lui Marcel Ciolacu, Mircea Geoană şi Ludovic Orban la alegerile prezidenţiale din acest an. Anterior, au respins contestaţiile privindu-i peNicolae Ciucă şi Kelemen Hunor,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI CCR a respins contestaţiile depuse la candidaturile lui Marcel Ciolacu, Mircea Geoană şi Ludovic Orban

â

CITEȘTE ȘI CCR a intrat în şedinţă, pentru a delibera pe marginea contestaţiilor depuse împotriva candidaturilor lui Marcel Ciolacu, Mircea Geoană şi Ludovic Orban la alegerile prezidenţiale
CITEȘTE ȘI CCR a amânat pentru ora 21.00 verdictul pe contestaţiile depuse privind candidaturile lui Mircea Geoană şi Ludovic Orban la alegerile prezidenţiale / Contestaţiile care îi vizează pe Nicolae Ciucă şi Kelemen Hunor, respinse

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

UPDATE - Curtea Constituţională a anunţat într-un comunicat oficial că, în urma deliberărilor, cu majoritate de voturi, a admis contestaţiile formulate de doamna Amalia Bellantoni şi domnul Mihai Gheorghe Ursa şi a anulat Decizia Biroului Electoral Central nr.18/D din 3 octombrie 2024 privind înregistrarea candidaturii şi a semnului electoral ale doamnei Diana Iovanovici-Şoşoacă la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024. 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit surselor, CCR a admis contestaţia depusă care vizează candidatura Dianei Şoşoacă la alegerile prezidenţiale.

Diana Şoşoacă a aflat despre respingerea candidaturii sale în timp ce se afla într-o transmisiune live alături de europarlamentarul Luis Lazarus, pe pagina acestuia, de la un jurnalist care a sunat-o.

Ea a declarat că este inacceptabil aşa ceva şi că nu a fost informată. 

CCR a primit două contestaţii pe numele Dianei Iovanovici-Şoşoacă. O contestaţie este semnată de Bellantoni Amalia, iar cea de-a doua, de Ursa Mihai Gheorghe. 

Curtea Constituţională a României anunţă, sâmbătă, că s-au depus 7 contestaţii care vizează candidaturile lui Mircea Geoană, Diana Şoşoacă, Nicolae Ciucă, Kelemen Hunor şi Ludovic Orban. O persoană a contestat respingerea candidaturii lui Miron Cozma la prezidenţiale, aceeaşi persoană contestând candidatura lui Kelemen Hunor, liderul UDMR.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.