Secretarul general adjunct al Guvernului, Adrian Ţuţuianu, a declarat luni despre Aura Socol, propunerea PSD pentru CA-ul BNR, că are o carieră universitară recunoscută, la ASE şi o experienţă în domeniul financiar, el precizând că este pentru prima dată când la BNR, în CA avem şi o femeie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Adrian Ţuţuianu a fost întrebat despre propunerea PSD pentru un post în Consiliul de Administraţie al BNR în persoana Aurei Socol, soţia lui Cristian Socol.

”Doamna Socol are o carieră universitară recunoscută, este la ASE, nu oriunde, are o experienţă în domeniul financiar, pentru că asta face la ASF şi predă cursuri de specialitate, deci eu cred că este omul potrivit şi aproo de normele de guvernanţă corporativă, cred că este pentru prima dată când la BNR, în Consiliul de Administraţie, avem şi o femeie”, a spus Ţuţuianu în emisiunea România Politică de la Prima News.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Secretarul general adjunct al Guvernului a precizat că aceste numiri la BNR, ASF şi CNA sunt numiri la termen şi „nu are legătură cu campania electorală sau cu plasarea unora pe funcţii, în contextul electoral”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.