Mihai Tudose l-a atacat, marţi, pe candidatul independent Mircea Geoană la prezidenţiale, după ce acesta a vorbit despre meditaţiile pe care le ia liderul PSD Marcel Ciolacu la economie. ”Ne aducem aminte cu toţii cam de unde îşi lua domnul Geoană informaţiile. De la domnul Vântu şi de la domnul Vanghelie, despre economia de piaţă, fiind vorba probabil despre piaţa din Ferentari”, a spus Tudose, el adăugând că e ridicol de la un cap la altul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

 

Domnul Mircea Geoană, la el întrebările sau declaraţiile încep cu dacă. Eu sunt convins că el nu va avea această problemă grea, să îl pună în situaţia foarte foarte delicată să aibă această responsabilitate să numească el prim-ministru fiindcă toate sondajele şi inclusiv opinia publică, şi pe stradă, cu 7%, 8% nu ai cum să numeşti prim-ministru.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În rest, atacurile la domnul Ciolacu, el fiind un mare specialist în economie. Domnul Ciolacu a spus că face consultaţii şi ia sfaturi economice de la Florin Georgescu sau de la domnul Socol. Ne aducem aminte cu toţii cam de unde îşi lua domnul Geoană informaţiile. De la domnul Vântu, că s-a dus la Vântu şi la domnul Vanghelie, despre economia de piaţă, fiind vorba probabil despre piaţa din Ferentari”, a mai spus Tudose. 

”E ridicol de la un cap la altul. Noua clasă politică, el care, ştiţi, mă iertaţi, dar nu pot să spun cam din ce clădiri cu felinar roşu a ieşit şi se dă virgin acum”, a subliniat Tudose. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.