Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat, miercuri, la sediul PSD, că după alegeri, vom vedea cum va funcţiona coaliţia, el arătând că este obligatoriu ca România să aibă un guvern stabil, cu o o majoritate stabilă, nu ceva foarte volatil. Despre candidaţii înscrişi în cursa pentru prezidenţiale, liderii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, Tudose a arătat că nu ştie dacă se vor ataca, dar în mod cert nu se vor lăuda. Despre cine va prelua şefia PSD, în cazul unei victorii la prezidenţiale, Tudose a precizat că Sorin Grindeanu este o opţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Mihai Tudose a fost întrebat cum va funcţiona coaliţia, în condiţiile campaniei pentru alegerile prezidenţiale. 

”După alegeri, vom vedea cum va funcţiona. Avem o coaliţie de guvernare” a spus Tudose. Despre cum va decurge campania la prezidenţiale, cu cei doi lideri Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, în cursa pentru şefia statului, Tudose a răspuns: ”Nu ştiu dacă se vor ataca, în mod cert nu se vor lăuda”. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”După aceste alegeri, este obligatoriu ca România să aibă un guvern stabil, cu o o majoritate stabilă, nu ceva foarte volatil. Asta nu o poate oferi decât românii, prin votul lor”, a mai afirmat Mihai Tudose. 

Întrebat cine ar putea să conducă PSD după alegerile din iarnă, Tudose a spus că Sorin Grindeanu este în opinia sa o opţiune:

”Să ajungem acolo. Da, Sorin Grindeanu, eu m-am exprimat în sensul acesta, este o opţiune”, a precizat Tudose. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.