Deputatul Tudor Polak (PNL) se aşteaptă ca Marcel Ciolacu să îl demită pe ministrul Sănătăţii, după Congresul PSD, el declarând că speră că, după ce va lua piatra în gură şi va reuşi să le spună tuturor cetăţenilor români, live, că doreşte să candideze la funcţia de preşedinte, va reuşi să scape şi de domnul Rafila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Scandalul Rafila este eminamente un joc de aşteptare, în momentul de faţă. Prin ceea ce a făcut domnul ministru Rafila în această perioadă de timp, am ajuns într-o situaţie în care corpul medical se ceartă parte cu parte. Colegiul Mediciloc ne spune ceva, Institutul Medico-legal ne spune altceva. (..) Ministerul Sănătăţii ne spune că va face un audit internaţional, care va fi gata cine Dumnezeu ştie când. Aceasta este acţiunea domnul Rafila”, a declarat Tudor Polak, în emisiunea România Politică, de la Prima News.

Deputatul PNL a continuat: ”Domnul Rafila ar fi trebuit să plece de vreo două, trei săptămâni minim, din funcţie. În schimb, din păcate, vedem că stă şi face audit. Aceste lucruri dăunează guvernării”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Eu sper că odată cu cogresul PSD şi odată cu validarea domnului Marcel Ciolacu, şi după ce va lua piatra în gură şi va reuşi să le spună tuturor cetăţenilor români, live, că doreşte să candideze la funcţia de preşedinte, va reuşi să scape şi de domnul Rafila şi vom reuşi să intră întrăm într-o stare de normalitate”, a completat deputatul Tudor Polak.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.