Senatorul UDMR Tanczos Barna a declarat, marţi, despre o guvernare PSD-UDMR, că Uniunea vrea în Executiv, pentru că este în firea oricărei formaţiuni politice, el precizând că au program de guvernare şi ştiu pe fiecare domeniu ce măsuri ar trebui luate în beneficiul cetăţenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Tanczos Barna a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News despre declaraţiile ministrului Sorin Grindeanu privind o posibilă guvernare PSD-UDMR şi dacă consideră că este posibil ca UDMR să dea premierul în această guvernare.

”Cred că este un semn bun, că nu este pentru prima dată când se discută această ipoteză. Prima dată s-a discutat la rocadă. De fapt a rămas o rocadă în doi. Atunci, s-a discutat zile întregi despre o posibilă rocadă în trei dar nu s-a putut, nu s-a vrut”, a arătat senatorul UDMR. Tanczos Barna a explicat că spiritul Constituţiei este ca partidul care ia cele mai multe voturi să aibă prima şansă de a oferi premierul. ”Cred că ar trebui să rămână o cutumă, o regulă nescrisă”, a completat reprezentantul UDMR.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Oricine orice spune, că e guvernul meu, că nu e guvernul meu, că este soluţia imorală, că nu este soluţia imorală, aceasta este soluţia în spiritul Constituţiei”, a mai explicat el. UDMR vrea în Executiv, că este în firea oricărei formaţiuni politice. Vrem şi avem program de guvernare şi ştim pe fiecare domeniu ce măsuri ar trebui luate în beneficiul cetăţenilor”, a arătat Tanczos Barna.

”Sper, că am văzut că şi doamna Lasconi vede posibilă o astfel de formulă, într-o altă combinaţie, dar tot cu UDMR”, a comentat el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.