Liberalul Tănase Stamule, decan al Facultăţii de Administrarea Afacerilor, cu predare în limbi străine, din cadrul ASE, remarcă, într-o postrare pe Facebook, că ”s-a umplut internetul de oameni miraţi de coada la apartamente ieftine” promise de liderul AUR George Simion, pe care îl numeşte ”aurarul netot”. Stamule susţine, referindu-se la imaginile cu coada de la sediul AUR din Bucureşti, unde populaţia a fost invitată să semneze pentru înscrierea în programul AUR privind achiziţia de locuinţe la preţul de 35.000 de euro, că ”AUR şi-a chemat membrii şi prietenii să stea la coadă pentru a da dovada unei cereri uriaşe şi pentru a crea o gălăgie naţională”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”S-a umplut internetul de oameni miraţi de coada la apartamente ieftine promise de aurarul netot. Îi pot reproşa multe domnului aurar însă nu şi capacitatea de a păcăli populaţia/media prin tot felul de scheme PR bine gândite. Văzând pozele am văzut zeci de membri de partid din Bucureşti, foşti PSD-işti, PNL-işti, USR-işti care sunt astăzi membri AUR şi care erau la aceste cozi. După ce m-am documentat puţin am aflat că AUR şi-a chemat membrii şi prietenii lor să stea la coadă pentru a da dovada unei cereri uriaşe şi pentru a crea o gălăgie naţională”, scrie Stamule pe Facebook.
el subliniază că ”se pare că nu sunt aşa de mulţi români prostiţi de aurarul netot” şi acuză presa şi ”o mare parte a gânditorilor de social media” că, fără să cerceteze deloc, ”au fost păcăliţi şi i-au mai făcut puţină publicitate acestui personaj semidoct”.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Cu ocazia inaugurării sediului de campanie AUR din centrul Capitalei, sute de persoane interesate de propunerile lansate de liderul AUR, privind locuinţele la preţuri accesibile, de 35.000 de euro, şi refinanţarea creditelor imobiliare existente, cu implicarea statului, au fost prezente pentru a semna contractele de înscriere în program, a transmis AUR marţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.