Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, afirmă că „se vrea un remake după finala Iliescu-Vadim”, el subliniind că nu doreşte să fie „pe post de Vadim”, ci să câştige alegerile prezidenţiale, iar AUR să fie principala forţă politică aflată la guvernare. „PSD-ul a arătat că oricât formol a fost băgat în el ca să pară ţeapăn şi curat şi frecventabil, de fapt tot Hrebenciucii şi Vanghelii şi aceeaşi reţetă o folosesc”, susţine liderul AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Nu e un obiectiv pentru mine să intru în finală, pentru mine e un obiectiv să câştig în cursa pentru preşedinţia României. E secretul lui Polichinelle, l-au descoperit şi liberalii acum, eu de doi ani tot spun: se vrea un remake după finala Iliescu-Vadim. De data asta, vă garantez, românii nu o să-l mai voteze pe Iliescu. E sută la sută PSD-ist pur Marcel Ciolacu, trecut prin toate fazele evoluţiei, a fost cred că şoferul lui Hrebenciuc, sau undeva pe acolo...dacă nu cu siguranţă al lui Omar Hayssam. Treaba lui ce a fost, dar zilele acestea PSD-ul a arătat că oricât formol a fost băgat în el ca să pară ţeapăn şi curat şi frecventabil, de fapt tot Hrebenciucii şi Vangheliii şi aceeaşi reţetă o folosesc”, a afirmat George Simion în emisiunea Insider Politic, difuzată sâmbătă la Prima Tv.
Simion spune că George Becali, cu care discută de doi ani, i-a spus despre discuţiile sale cu Viorel Hrebenciuc care au avut loc în urmă cu două luni, dar şi despre discuţiile pe care Becali le-ar fi avut cu liderul liberal Rareş Bogdan.
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
George Simion susţine că AUR vrea să preia guvernarea „cu AUR ca primă forţă politică”.
Gigi Becali, candidat AUR la alegerile parlamentare, a declarat recent că în urmă cu o lună şi jumătate a fost sunat de fostul lider PSD Viorel Hrebenciuc, care i-a cerut ajutorul pentru a-l propulsa pe George Simion în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi despre planul anunţat de Becali pentru intrarea lui George Simion în turul doi la prezidenţiale, cu Marcel Ciolacu, că atunci când este vorba de ceea ce spune Gigi Becali, trebuie să îl credem şi să îi dăm dreptate, pentru că este un om foarte credincios.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.