Candidatul PNL la Primăria Capitalei Sebastian Burduja a anunţat, joi, că în ultimele două zile de campanie electorală va avea, împreună cu echipa sa, 100.000 de dezbateri cu bucureştenii. Liberalul a adăugat că ceilalţi candidaţi la primăria generală au fugit de dezbateri şi „au preferat să arunce cu sondaje mincinoase, dezinformări şi cu atacuri”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem la Modrogan 22 si dăm startul celei mai tari chestiuni: 100.000 de dezbateri cu bucureştenii. În această campanie, contracandidaţii mei au fugit de dezbateri, au fost laşi pentru că nu au avut argumente, s-au ascuns de mine sau se ascund de voi pentru că se tem de votul de duminică. Au preferat să arunce cu sondaje mincinoase, cu dezinformări, cu atacuri”, a explicat Sebastian Burduja, joi, într-o intervenţie video postată pe pagina sa de Facebook.

Candidatul PNL la şefia Primăriei Municipiului Bucureşti a mai precizat că aceste dezbateri cu cetăţenii se vor desfăşura peste tot în Capitală, la sediul PNL din Bucureşti, cât şi telefonic.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Până la urmă, duminică puterea e la vot. De aceea, timpul care a mai rămas în care putem să facem campanie, astăzi şi mâine, ne vedem peste tot în Bucureşti, ne vedem şi la Modrogan 22, o să fim toţi lângă voi, în stradă, să dezbatem, să vedem unde e Bucureştiul astăzi, ce vă doare, ce soluţii avem, planul, proiectul nostru pentru Capitală, toate investiţiile pe care le-am gândit şi să vă redăm speranţa, cel mai greu lucru. Iar asta nu se poate face decât vorbind faţă în faţă, strângându-vă mâna, strângându-vă în braţe.Nu a fost să fie, dacă era, aveam o dezbatere pe bune cu ei, în care voi să vă lămuriţi exact ce poate, ce ştie şi ce vrea fiecare de la voi şi de la acest oraş. Nu-i nimic, ne vedem în stradă. 100.000 de dezbateri astăzi şi mâine şi duminică schimbăm Bucureştiul pentru că un vot schimbă tot”, a mai spus Burduja.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.