Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a afirmat că europarlamentarul Victor Negrescu este om politic şi a precizat că nu trebuie să se priceapă la “strâns şuruburi” pentru a ajunge comisar european. Romaşcanu este convins că Negrescu are toate atuurile să fie un comisar european foarte bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Lucian Romaşcanu a fost întrebat, luni, dacă vor mai exista consultări în privinţa comisarului european din partea României şi dacă mai este loc de întoarce în ceea ce priveşte nominalizarea lui Victor Negrescu pentru acest post. 
“Nu s-a discutat, din ce ştiu până acum este o discuţie privind portofoliul. Aşteptăm în foarte scurt timp să vedem ce portofoliu, probabil din zona economică. Iar Victor Negrescu este un om politic, pentru că toată lumea vorbeşte ”Dom'le, dar nu se pricepe la strâns şuruburi ca să ajungă comisar pe nu ştiu ce”. Victor Negrescu este unul din cei mai buni politicieni în relaţii internaţionale pe care Partidul Social-Democrat îi are, este vicepreşedinte al Parlamentului European şi are toate atururile să poată fi un comisar foarte bun”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.