Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, consideră că intrarea fostului premier Victor Ponta în PSD aduce valoare social-democraţilor, având în vedere că este un om cu notorietate. Romaşcanu nu crede că Ponta îşi mai doreşte funcţii la nivel înalt, adăugând că este un sprijin important pentru social-democraţi în demersurile legislative ale acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Lucian Romaşcanu a fost întrebat, marţi, ce aduce nou intrarea lui Victor Ponta în PSD.
 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
“Aduce nou pe domnul Ponta”, a replicat Romaşcanu.
 
Întrebat dacă s-a schimbat Victor Ponta, purtătorul de cuvânt al PSD a afirmat: ”S-a schimbat partidul. Nu este singur membru al PSD-ului exclus în epoca domnului Dragnea care a fost reprimit în partid. Este şi cazul domnului Tudose, este şi cazul domnului Neacşu. Sunt oameni care nu au avut o vinovăţie explicită la momentul plecării din partid şi atunci o resursă pe care am pierdut-o este bine să o avem înapoi. Domnul Ponta este un fost premier al României de succes, unul dintre cei mai buni premier, cum şi media a subliniat acest lucru. Este un om cu notorietate şi care cu certitudine aduce valoare PSD-ului”.
 
El a mai fost întrebat dacă Ponta ar putea face parte dintr-un viitor guvern sau să fie preşedintele Camerei Deputaţilor. 
 
”Nu cred că domnul Ponta îşi mai doreşte funcţii la nivel înalt. A fost prim-ministru. Cred că pur şi simplu este doar un sprijin important pe care domnul Ponta îl poate aduce în demersurile legislative ale PSD”, a declarat Lucian Romaşcanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.