Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat marţi că Mircea Geoană este un om politic, fost preşedinte al PSD, a înfiinţat un partid politic şi este destul de greu să fie asumat cu un candidat independent, el precizând că PSD nu a fost solicitat să îi acorde un sprijin electoral la prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Lucian Romaşcanu a fost întrebat despre afirmaţia lui Marcel Ciolacu că Mircea Geoană nu e străin de PSD. ”A spus că nu nu este străin, tocmai pentru a limita un pic discursul de independent al domnului Geoană, ăsta a fost sensul celor spuse de dl Ciolacu. Nu există nici sabotaj, nu există nimic, domnul Geoană este un om politic, fost preşedinte al PSD, a înfiinţat un partid politic, destul de greu să fie asumat cu un candidat independent. PSD nu a fost solicitat să îi acorde un sprijin electoral domnului Geoană, Până în acest moment, domnul Geoană însuşi a spus că nu are nevoie de sprijinul PSD, deci lucrurile cam aici sunt în acest moment”, a replicat senastorul PSD.

Despre Marcel Ciolacu ca singurul candidat PSD la prezidenţiale, Romaşcanu a spus că liderul PSD este cel mai bine plasat şi are şi poziţia de preşedinte al PSD care vine cu anumite obligaţii de asemenea natură.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Despre şansele ca PSD să câştige alegerile prezidenţiale, Lucian Romaşcanu a arătat că, faţă de alţi ani, s-a schimbat favorabilitatea şi performanţa. ”S-a schimbat modul în care oamenii percept performanţa la guvernare a PSD. Avem toate argumentele să propunem un candidat de succes şi în comparaţie cu candidaţii de dreapts de până acum”, a susţinut Romaşcanu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că Mircea Geoană nu este din afara partidului, ci a fost preşedintele PSD, cel mai longeviv până la el, în contextul scenariului privind susţinerea acestuia la alegerile prezidenţiale şi a declaraţiilor că este exclusă susţinerea de către PSD a unei persoane din afara formaţiunii.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.