Vicepreşedintele PNL Florin Roman afirmă, referindu-se la declaraţii ale secretarului general al PSD Paul Stănescu pe tema guvernării de dreapta nunţate de liderul liberal Nicolae Ciucă şi a eventualei candidaturi a lui Marcel Ciolacu la Preşedinţie, că ”domnul Stănescu se ţine de ironii, dar râde singur”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Observ că domnul Stănescu se ţine de ironii, dar râde singur. Deocamdată, PSD este cel care nu are candidat la prezidenţiale. E bine cel puţin că Paul Stănescu ne-a luminat cu o evidenţă: la alegerile prezidenţiale nu se candidează pentru funcţia de premier. Mulţumim pentru clarificare, dar ştiam acest lucru!”, a scris Roman pe Facebook.
El remarcă şi faptul că un alt anunţ important a fost că Paul Stănescu ne-a anunţat azi cutuma PSD: "preşedintele partidului candidează”.
”Ştie cumva mai multe decât preşedintele PSD? Dacă e aşa cum spune, e liniştitor să ştii că şi în PSD există tradiţii, chiar dacă sunt ale eşecului”, mai spune Florin Roman.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Ca să concluzionez, pare că domnul Stănescu ară politicile PSD-ului cu aceeaşi precizie cu care ara câmpurile. Îi dorim succes”, afirmă Florin roman în finalul postării.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a afirmat că social-democraţilor nu le-a căzut bine afirmaţia preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, referitoare la intenţia unei guvernări de dreapta după alegerile parlamentare şi a precizat că declaraţia a fost făcută în momentul în care liberalii sunt în coaliţie cu PSD, iar guvernarea de dreapta a fost o “nenorocire” în România. Stănescu a adăugat că trebuie dusă până la capăt această guvernare.

El a mai declarat că liderul PNL Nicolae Ciucă e în campanie electorală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.