Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că din punct de vedere politic nu mai există coaliţia, există doar la nivel guvernamental şi tehnic, el arătând că decizii politice nu vor mai exista până la alegeri. Rareş Bogdan a mai anunţat că secretarul general al partidului, Lucian Bode, va coordona echipele tehnice pe care PNL le va trimite la discuţiile cu PSD, în coaliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Din partea conducerii PNL, a fost desemnat unul dintre cei cinci membri ai conducerii executive, secretarul general al partidului, Lucian Bode, să coordoneze echipele tehnice pe care PNL le va prezenta, pe măsură ce există”, a spus prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, într-o conferinţă de presă, despre relaţia cu PSD în coaliţia de guvernare.

El a dat ca exemplu întâlnirea care a avut loc astăzi. ”Astăzi, s-au prezentat la ora 10.00 colegii mei din zona de administraţie şi fiscalitate, domnul Huţucă, domnul Boloş, domnul Roman, pe chestiuni ce ţin de Pactul Fiscal. De asemenea, pe alte chestiuni, admnistrative, directe”, a afirmat Rareş Bogdan.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”PNL nu va lăsa România neguvernată, îşi va trimite cei mai buni specialişti. Politic, în schimb, noi nu avem ce să mai stăm de vorbă cu PSD. Vom guverna România, din punct de vedere politic nu mai există coaliţia, există doar la nivel guvernamental şi tehnic. (..) Decizii politice nu vor mai exista până la alegeri”, a ţinut să precizeze prim-vicepreşedintele PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.