Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, afirmă că preşedintele partidului, Nicolae Ciucă, este persoana care ar trebui să candideze pentru funcţia de preşedinte al Româniwi. Bogdan susţine că Ciucă ”va fi un preşedinte care nu va ţine cont, în momentul în care va ajunge la Cotroceni, că provine din PNL, va fi un preşedinte al tuturor românilor şi, sigur, va păstra PNL la guvernare încă 10 ani”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mergem cu oşteanul nostru. Noi avem un oştean... nu avem alt oştean decât Nicolae Ciucă, noi suntem oştenii dânsului, e general oştean. Face un lucru grozav. (...) din punctul meu de vedere, preşedintele Partidului Naţional Liberal trebuie să-şi asume această candidatură, iar scorul pe care Partidul Naţional Liberal în va lua duminică seară, după încheierea urnelor va fi exact trambulina care-l va putea propulsa spre Palatul Cotroceni. Consider că este cea mai echilibrată, raţională şi potrivită persoană, extrem de bine pregătit în acest context regional şi un om foarte raţional, foarte tolerant, foarte echilibrat”, a afirmat Rareş Bogdan, miercuri seară, la Antena 3.

Prim-vicepreşedintele liberal consideră că Ciucă ”poate asigura echilibrul pentru România” şi ”va fi un preşedinte care nu va ţine cont, în momentul în care va ajunge la Cotroceni, că provine din PNL, va fi un preşedinte al tuturor românilor şi, sigur, va păstra PNL la guvernare încă 10 ani”

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

El s-a arătat ”extrem de mulţumit” de modul în care membrii PNL au acţionat în această campanie.

”Şi cred că se va vedea la vor, aşa încât, Partidul Naţional Liberal, într-un an de zile, a reuşit o reîncărcare,  renaştere extraordinară,. Scorul nostru va fi, faţă de scorul din urmă cu un an de zile, pe analizele sociologice, cu minim, minim 10-12 procente mai mult, ceea ce arată clar o stabilitate, o proiecţie extrem de bună şi un start foarte bun pentru prezidenţiale şi parlamentare”, a mai afirmat, în aceeaşi emisiune, europarlamentarul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.