Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan afirmă, ca reacţie la criticile dure de la Congresul PSD, că atacurile socialiştilor la adresa PNL au două explicaţii; frica şi laşitatea. În opinia sa, este cât se poate de clar că PSD se teme de PNL, este obsedat de PNL, este speriat de PNL, iar atacurile PSD sunt menite să deturneze discuţia de la scandalul recalculării pensiilor, de la scandalul Pantelimon, de la criza acută de medicamente esenţiale pentru tratamentul cancerului, de la listele de aşteptare de 2 ani pentru proteze fără de care oamenii suportă dureri cumplite de şold şi genunchi, de la faptul că pentru un C.T. banal trebuie să aştepţi cu lunile. Numindu-i pe cei de la PSD ”scorpionul socialist”, el justifică asocierea cu PSD la guvernare afirmând: ”Am fost nevoiţi să înghiţim o meduză şi să guvernăm împreună”. ”PNL se va trezi din amorţeala generată de cântul mieros ce se aude din Kiseleff şi Palatul Victoria şi va înţelege ca e o luptă reală pentru viitorul acestei ţări, care înseamnă viitorul copiilor noştri”, avertizează el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Le este pur şi simplu FRICĂ! Atacurile socialiştilor la adresa PNL au două explicaţii: frica şi laşitatea. Doar PNL şi Nicolae Ciucă pot bloca acapararea totală a statului român de către urmaşii lui Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Liviu Dragnea. Este cât se poate de clar. PSD se teme de PNL, este obsedat de PNL, este speriat de PNL, obsesie care a dominat Congresul socialiştilor. Pe urmă, atacurile pesediştilor la adresa PNL sunt o perdea de fum menită să abată atenţia de la scandalurile din sănătate şi pensii”, afirmă Rareş Bogdan, într-o postare pe Facebook.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
El susţine că, „pentru compania de zgomote din vârful PSD este vital ca publicul să se concentreze pe schimbul de replici dintre partenerii aflaţi la guvernare, nu pe milioanele de pensionari fraieriţi, cărora le promiteau la început de an - ce tupeu! - că nu le scad pensiile şi ca le vor creşte tuturor”.
”Străveziu, nu? Ordinul de zi pe unitate este Atacaţi - Atacaţi - Atacaţi, pentru a deturna discuţia de la scandalul recalculării, de la scandalul Pantelimon, de la criza acută de medicamente esenţiale pentru tratamentul cancerului, de la listele de aşteptare de 2 ani pentru proteze fără de care oamenii suportă dureri cumplite de şold şi genunchi, de la faptul că pentru un C.T. banal trebuie să aştepţi cu lunile. Şi câte şi mai câte! Da, am fost nevoiţi să înghiţim o meduză şi să guvernăm împreună, pentru că odată cu războiul din Ucraina, Uniunea Europeană şi NATO aveau nevoie de o graniţă care să garanteze securitatea Europei. Ar fi fost un dezastru ca, în timp ce PNL susţinea Ucraina, hoarda socialiştilor români să încerce blocarea ajutoarelor îndreptate către ţara aflată în război. O ştiu toţi: şi politicienii, şi ziariştii oneşti. Ar fi căzut Ucraina, la micul dejun era mâncată Moldova şi urma presiunea pe România, Polonia şi Ţările Baltice. România şi Europa ar fi fost cu adevărat în pericol”, comentează Rareş Bogdan, adăugând că liberalii au făcut ceea ce trebuia pentru România şi că nu au greşit că au pus interesul ţării mai presus de interesul de partid.
Liderul liberal spune că ”scorpionul socialist” face doar ce ştie: ”minte de îngheaţă apele, face promisiuni în care nu crede, îşi vede de capitalismul de cumetrie, aşa cum a învăţat de la tov. Iliescu şi în realitatea urăşte din rărunchi capitaliştii şi mai ales capitalul românesc”.
El se întreabă unde ar fi fost România astăzi dacă n-am fi avut timp de 10 ani un preşedinte şcolit la Moscova.
”Când eşalonul 2 al PCR a preluat puterea în România, viitoarele eşaloane 2 îşi făceau încălzirea, progresiv. Năstase, Ponta, Dragnea, Grindeanu (nici nu ştiu de ce l-am inclus, poate pentru mizeria OUG 13, pentru obrăznicia dragniană afişată azi, pentru ca a reuşit performanţa de a aduce turcii în România mai rău decât pe vremea domnitorilor fanarioţi…. Pas cu Pas despre asta!). Mereu au fost tovarăşi reşapaţi, mereu au minerizat România şi le-a fost dragă puterea precum ursului mierea, mereu au fost contra Bunului Dumnezeu, făcându-şi cruci kilometrice, strict pentru show. Dar ştiţi ceva? Dacă aceste personaje ne înjură, ne arată cu degetul, scuipă venin spre noi, înseamnă că noi, PNL, suntem pe drumul cel bun! Înseamnă că am făcut şi facem ce trebuie”, consideră Rareş Bogdan.
El avertizează că PNL se va trezi din amorţeala generată de cântul mieros ce se aude din Kiseleff şi Palatul Victoria şi va înţelege ca e o luptă reală pentru viitorul acestei ţări, care înseamnă viitorul copiilor noştri.
”Nu e o glumă! Îmbrăţişarea ucigaşă a ţinut prea mult şi a amorţit parţial anticorpii activaţi în Piaţa Universităţii, în timpul protestelor pentru Roşia Montana, a celor împotriva mizerabilei OUG 13 şi a siluirii democraţiei pe 10 august 2018. Pentru mine este evident că PSD se pregăteşte de guvernare cu AUR. Extremiştii nu au existat în discursurile urii rostite de tribuna Congresului PSD. Vedeţi, dar, că era obligatoriu ca PNL şi PSD să guverneze, pentru că dacă nu o făceau, dacă nu asigurau stabilitatea frontierei estice a UE şi NATO, PSD ar fi fost un AUR mai bogat, mai deşănţat, mai flămând. PSD îl visează în turul 2 pe Simion, pe care să-l învingă Ciolacu uşor, într-un blat care presupune un tandem preşedinte - premier. Doi populişti. PSD doreşte repetarea modelului Vadim-Iliescu 2000.
……Dar nu va fi aşa. De asta se tem. De asta am asistat la mizeriile tipice anilor ‘90 de la Congresul PSD. Doamne, ocroteşte România!”, conchide Rareş Bogdan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.