Purtătorul de cuvânt al PNL afirmă că, privind cu pragmatism ecuaţia alegerilor prezidenţiale, este limpede că în turul al doilea nu pot ajunge decât candidaţii PNL şi PSD, argumentând că ”aşa a fost la toate alegerile prezidenţiale de până acum”. în opinia sa, candidaţii partidelor mici sau cei independenţi nu au nicio şansă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Dacă privim cu pragmatism ecuaţia alegerilor prezidenţiale, este limpede că în turul al doilea nu pot ajunge decât candidaţii PNL şi PSD. Aşa a fost la toate alegerile prezidenţiale de până acum şi asta ne confirmă şi sondajul CURS. Candidaţii partidelor mici sau cei independenţi nu au nicio şansă, pentru că alegerile prezidenţiale sunt în primul rând o competiţie între partide şi apoi o competiţie între persoane”, scrie Stroe joi, pe Facebook.
 
În opinia sa, dacă un candidat nu reprezintă niciun curent politic, e practic imposibil să transforme favorabilitatea în voturi.
”Istoria ne confirmă acest lucru - niciun independent nu a luat vreodată mai mult de 10%”, subliniază Ionuţ Stroe.
Un sondaj realizat de CURS şi făcut public miercuri indică posibilitatea unui tur doi al prezidenţialelor în care cea mai înaltă funcţie în stat va fi disputată de Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă.

Marcel Ciolacu ar fi votat de 30% dintre alegători, Nicolae Ciucă de 20%, locul al treilea  revenindu-i lui Mircea Geoană cu 17%.

 

 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.