Primarul ales al municipiului Slatina, Mario De Mezzo, afirmă că la Slatina funcţionează „una dintre cele mai mari caracatiţe din ţară ale Partidului Social Democrat”, el spunând că sunt extrem de numeroase exemplele în care membri ai familiilor unor politicieni de la PSD, începând cu primarul în funcţie al oraşului, au fost angajaţi pe posturi publice. De Mezzo anunţă că va face restructurări în Primărie, urmând a face „o restructurare bazată de performanţă, meritocraţie şi competenţă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ne-am luptat cu una dintre cele mai mari caracatiţe din ţară ale Partidului Social Democrat. În Slatina este cu atât mai rău, Slatina a fost, sau mai este încă trei luni de zile, în mâna unei caracatiţe care merge extrem de adânc în pământ, iar unul dintre mesajele constante pe care oamenii acum mi le spun, când se întâlnesc cu mine pe stradă, este: ”vă rugăm, faceţi curăţenie în Primărie şi în oraş!”. Şi am să vă dau un simplu exemplu: Emil Moţ, primarul municipiului Slatina; socrul lui Emil Moţ, marele şef de la Compania de apă Olt, compania Primăriei cu 75%, face şi desface toate jocurile şi toate învârtelile din CAO (Compania de apă – n.r.) care are nişte bugete uriaşe. Soţia lui Emil Moţ, mare şefă la DGASPC, tot la stat, cumnatul şui Emil Moş, şef la Poliţia municipiului. Este un simplu exemplu de caracatiţă. Poate continua”, a afirmat Mario De Mezzo în emisiunea Insider Politic, difuzată sâmbătă de Prima Tv.
Primarul ales mai spune că la Compania de apă Olt sunt 500 de angajaţi, dintre care doar 22 sunt membri ai echipei de intervenţie.  
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Acesta susţine că în Primăria Slatina sunt frecvente situaţiile în care oameni din conducerea Primăriei au rude angajate în instituţii publice din subordinea administraţiei locale.
De Mezzo a mai dat ca exemplu compania locală de transport din Slatina, condusă de un consilier local, CARE a angajat în nici jumătate de an opt rude ale directorului. 
„Oamenii profesionişti, oneşti, care duc Primăria în spate, vor rămâne în Primăria Municipiului Slatina. Dar oamenii angajaţi exclusiv pe criterii politice, care împing aerul dintr-un birou în altul, care doar se prefac că muncesc, aceştia ar fi bine să plece până ajung eu în Primărie, pentru că va urma o restructurare bazată de performanţă, meritocraţie şi competenţă”, anunţă primarul ales al Slatinei.
Acesta a mărturisit că „extrem de puţini oameni au crezut” în victoria sa la alegerile locale din acest an şi spune că primul lucru pe care i-l cer locuitorii oraşului este să se „facă curăţenie”.
El exclude de asemenea o alianţă cu PSD la nivel local, în Slatina.
De Mezzo mai spune că va organiza şedinţe de Consiliu Local în aer liber şi va chema două mii de oameni, locuitori ai oraşului, pentru ca aceştia să vadă de ce unii dintre consilierii de la PSD se vor opune unor proiecte benefice oraşului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.