La iniţiativa primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone şi primarului Sectorului 4, Daniel Băluţă, în şedinţele de consiliu local de la sfârşitul lunii iulie, vor fi adoptate hotârâri ce prevăd ca toţi membrii echipei naţionale de fotbal a României să devină cetăţeni de onoare ai Sectoarelor 5 şi 4. Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, spune că speră ca acest gen simbolic să se multiplice în toate oraşele şi comunele din ţară, în semn de apreciere pentru emoţia pe care aceşti fotbalişti ne-au oferit-o şi pentru a-i motiva pe cei din echipa naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La iniţiativa celor doi primari, respectiv primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone şi primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, în şedinţele de consiliu local de la sfârşitul lunii iulie, vor fi adoptate hotârâri ce prevăd ca toţi membrii echipei naţionale de fotbal a României să devină cetăţeni de onoare ai Sectoarelor 5 şi 4”, anunţă Primăria Sector 5 într-o postare pe Facebook. 
 
Primăria arată că acest demers al celor doi edili vine drept mulţumire pentru bucuria pe care jucătorii echipei naţionale au adus-o tuturor românilor.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
“După zeci de ani, aceşti tineri minunaţi au reuşit să facă ceva ce nu credeam că mai pot vedea în viaţa asta: să unească o naţiune, să unească românii de pretutindeni! Aceşti tineri au pus România din nou pe hartă şi ne-au făcut să plângem de bucurie, în timp ce un întreg stadion cânta la unison imnul ţării noastre! Sper ca acest gen simbolic pe care îl voi face atât eu, cât şi Daniel Băluţă, să se multiplice în toate oraşele şi comunele din ţară, în semn de apreciere pentru emoţia pe care aceşti fotbalişti ne-au oferit-o şi pentru a-i motiva pe cei din echipa naţională.”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.