Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, miercuri seară, că a discutat cu preşedintele USR, Elena Lasconi, lăsând cale deschisă dialogului, dar nu crede că se mai poate ajunge la un proiect politic comun înaintea alegerilor de la finalul anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Am discutat cu doamna Elena Lasconi, am lăsat în continuare cale deschisă dialogului. Până în momentul de faţă nu am primit niciun semnal, nici nu cred că se mai poate întâmpla ceva pentru că am văzut deja cu mult timp în urmă afişele de candidatură la alegerile prezidenţiale. Ca atare, dacă nu reuşim să punem laolaltă efortul comun, pentru un proiect comun...”, a declarat Nicolae Ciucă, la TVR info, miercuri seară.

Acesta a adăugat că nu s-a reuşit finalizarea scenariilor, după ce Elena Lasconi s-a referit la igienizarea PNL.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”De fiecare dată când situaţia este volatilă şi sigur, în politică aproape orice...Nu am reuşit să finalizăm scenariile, după aceea au fost acele recomandări şi public nu se cade aşa ceva, când vine vorba de igienizare, nu cred că între partide se poate realiza igienizarea. Cei care  realizează igienizarea sunt cetăţenii când merg la vot”, a adăugat Ciucă.

În iulie, preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat că nu crede în sondajele care nu-i dau prea multe şanse de a ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi anunţa că va discuta cu reprezentanţii PNL.

Ea afirma atunci că liberalii ar trebui să facă ”puţină curăţenie, igienizare” în interiorul formaţiunii, declaraţie care a deranjat liderii PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.