Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat că nu crede că preşedintele Klaus Iohannis, cu toată expertiza sa de zece ani în această funcţie, ar fi un bun premier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a fost întrebat, sâmbătă, la Cluj Napoca, dacă în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale, iar Klaus Iohannis şi-ar dori să fie premier, l-ar numi pe actualul preşedinte în această funcţie sau exclude această variantă. 
”Cred că sunt prea mulţi de dacă. Asta în primul rând. În al doilea rând, nu cred că, cu toată expertiza preşedintelui de 10 ani, eu nu cred că va fi un bun premier”, a afirmat Marcel Ciolacu.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
El a mai fost întrebat dacă este dispus să numească un premier din partea UDMR, în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale. 
”Deja intrăm într-o zonă speculativă, nu vă supăraţi. Haideţi să vedem ce hotărăsc românii”, a declarat preşedintele PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.