Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a continuat, vineri, turneul naţional pentru susţinerea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale şi s-a întâlnit cu liberalii din Olt pentru a le prezenta viziunea sa. ”Viitorul unei ţări se construieşte dintre oameni, pentru oameni”, afirmă liderul PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Continui seria întâlnirilor cu membrii PNL, astăzi, alături de colegii din filiala Olt. Alegătorii de dreapta au demonstrat mereu că deciziile lor pot modela viitorul României. De aceea, vreau să vorbesc cu cât mai mulţi membri şi alegători PNL despre viziunea mea pentru o Românie mai prosperă. Pentru că viitorul unei ţări se construieşte dintre oameni, pentru oameni”, a scris, vineri, pe Facebook, preşedontele PNL, Nicular Ciucă.

Acesta a început, joi, în judeţul său natal, Dolj, la Dăbuleni, turneul prin filialele partidului pentru susţinerea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat recent că şi-a asumat în faţa colegilor săi de partid, încă din noiembrie, când a avut loc la Sinaia Biroul Politic Naţional al PNL, o candidatură din partea formaţiunii pentru funcţia de preşedinte al României.

”Colegii mei din Birou m-au întrebat: domnul preşedinte, ne cereţi să facem ceea ce trebuie să facem, dumneavoastră vă angajaţi să candidaţi? Şi le-am răspuns că da, candidez. Acum reiterez acest angajament luat în faţa Biroului Politic Naţional”, a subliniat Ciucă.

De asemenea, el se arată încrezător că va intra în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, respingând unele sondaje de opinie care nu îi dau şanse şi argumentând că, şi înainte de alegerile locale, PNL nu era creditat cu un scor electoral mare, dar a reuşit să obţină 30% din voturi.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.