Preşedintele Klaus Iohannis va merge, miercuri, în Republica Moldova, la Chişinău, unde se va întâlni cu preşedintele Maia Sandu, cu care va avea convorbiri oficiale şi declaraţii de presă comune, au precizat surse oficiale pentru News. ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Vizita preşedintelui Klaus Iohannis vine în contextul invaziei Federaţiei Ruse în Ucraina. 

Cei doi şefi de stat vor avea convorbiri tete-a-tete, convorbiri oficiale şi declaraţii de presă comune. 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

La sfârşitul lunii februarie, Parlamentul Republicii Moldova a votat introducerea stării de urgenţă pe întreg teritoriul ţării, ca urmare a agresiunii ruse la adresa Ucrainei. 

Preşedintele Klaus Iohannis transmitea, atunci, că a avut o discuţie cu preşedintele maia Sandu şi i-a reconfirmat ”sprijinul deplin al României pentru Republica Moldova şi cetăţenii săi în acest context dramatic în care se află regiunea noastră.

”Ne coordonăm îndeaproape pentru a gestiona această situaţie”, preciza preşedintels Klaus Iohannis într-un mesaj transmis pe Twitter.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.