Preşedintele ales al CJ Suceava, social-democratul Gheorghe Şoldan, care l-a învins la alegerile locale pe liberalul Gheorghe Flutur, susţine că instituţia pe care o va conduce din toamnă numără prea mulţi angajaţi care ”plimbă hârtii”. Şoldan este de părere că un aparat bugetar mai suplu poate fi mai performant, prin urmare ia în calcul ”să elibereze birourile” din Consiliul Judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Gheorghe Şoldan, preşedintele ales al CJ Suceava, a fost întrebat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă va da oameni afară din instituţie după preluarea mandatului. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Vom face o analiză aşa cum trebuie. Eu nu am venit să distrug nimic. Eu sunt tânăr, îmi place pe construcţie, pe unitate, mă consider un manager şi mă înconjor de oameni foarte buni, dar cred că aparatul bugetar este supra-încărcat. De-a lungul timpului au fost foarte mulţi oameni angajaţi pe acolo care plimbă hârtii. Vom lua o firmă specializată în managementul resurselor umane şi vom vede dacă Consiliul Judeţean poate funcţiona cu mai puţini oameni şi dacă putem avea performanţă. M-am uitat puţin pe lista de la Consiliului Judeţean şi sunt tot felul de departamente supra-încărcate care nu funcţionează astăzi. Dar nu trebuie neapărat să fie speriaţi cei de acolo. Eu sunt de părere că un aparat mai suplu poate funcţiona mai performant. Şi am spus că luăm în calcul să eliberăm birourile din Consiliul Judeţean”, a explicat Gheorghe Şoldan. 
 
 
Deputatul PSD Gheorghe Şoldan a produs una dintre cele mai mari surprize la alegerile locale reuşind să-l învingă în cursa pentru Consiliul Judeţean Suceava pe liberalul Gheorghe Flutur la o diferenţă de aproape 9.000 de voturi. În urma victoriei de la alegerile locale, Gheorghe Şoldan va deveni şi vicepreşedinte al partidului la nivel naţional, susţin surse politice pentru news.ro. 
 
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu va suplimenta posturile de vicepreşedinte. În acest moment, PSD numără patru vicepreşedinţi pe domenii de activitate şi încă 8 pe regiuni. Vor fi create încă patru noi posturi pentru ”tinerii de viitor ai partidului”: Alfred Simonis, viitorul preşedinte al CJ Timiş, Gheorghe Şoldan, preşedintele CJ Suceava, şi Rareş Hopică, noul primar al Sectorului 2. Al patrulea post va fi ocupat probabil de Marian Neacşu, unul dintre oamenii de încredere ai premierului Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.