Preşedinta USR, Elena Lasconi, a declarat marţi, despre scandalul de la Piaţa Unirii, că am văzut ieri România pe care ne-o propune Marcel Ciolacu dacă ajunge preşedinte şi nu crede că ne dorim să ajungem acolo. Dacă PSD va avea toată puterea în stat, România va deveni un stat mafiot, a mai spus Lasconi, ea afirmând că ”Ciolacu şi gaşca lui vor o Românie controlată de clanuri politice”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Imaginaţi-vă o Românie în care Ciolacu şi PSD decid totul. Îşi pun oamenii în toate funcţiile publice, iar aceştia fac ce vor: construcţii fără avize, afaceri ilegale, contracte atribuite apropiaţilor de partid. Acesta este modul în care Ciolacu şi ai lui îşi propun să conducă ţara. Fără niciun pic de ruşine, în dispreţ total faţă de lege, pentru ei şi pentru clanurile lor, deloc pentru oameni.  Ce am văzut ieri în Piaţa Unirii, cu un prim-vicepreşedinte PSD apropiat de Ciolacu, Daniel Băluţă, care a vrut să facă un şantier ilegal, cu Poliţia Locală care a fost transformată în braţul lor personal de intimidare, cu prefectul PSD care se transformase în avocatul ilegalităţilor, totul în timp ce încercau să protejeze o afacere de 800 de milioane de lei din care speră să curgă banii în buzunarele lor. Aceasta este România lor pe care nu mi-o doresc şi împotriva căreia lupt”, a scris Lasconi într-o postare pe Facebook. 
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Preşedinta USR arată că ”Ciolacu şi gaşca lui vor o Românie controlată de clanuri politice”.
 
”Ei să îşi împartă contractele, ei să facă legea după cum dictează interesele financiare, iar noi să plătim preţul corupţiei, prin taxe mai mari. Dacă PSD va avea toată puterea în stat, România va deveni un stat mafiot. Am văzut şi PNL cum vrea să îi oprească - ministrul lor de Interne, Cătălin Predoiu, nu a mişcat un deget. Poliţia Română, cea care trebuia să restabilească ordinea, a lăsat clanurile lui Băluţă să facă legea. Nu voiau să supere PSD-iştii. Trebuie să îi oprim! Viitorul cu Ciolacu înseamnă o ţară în care hoţia devine lege”, mai spune Lasconi. 
 
”Sunt alături de Nicuşor Dan şi de milioane de români care muncesc cinstit şi vor o ţară modernă. Mai sunt 40 de zile. Să construim o Românie pentru toţi, nu doar pentru clanuri. De acum înainte”, afirmă lidera USR. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.