Premierul Marcel Ciolacu a vorbit public sâmbătă, la depunerea candidaturii pentru Cotroceni, despre faptul că ia vitamine şi suplimente pentru a avea energie. Răspunzând întrebării unui jurnalist, Ciolacu a dezvăluit inclusiv numele unui medicament care i-a fost prescris pentru a combate oboseala, subliniind că speră că nu face reclamă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Liderul PSD, primul ministru Marcel Ciolacu, a vorbit public, sâmbătă, despre ce anume îl ajută să aibă energie, el răspunzând astfel la întrebarea unei jurnaliste care a vrut să ştie de unde are atât de multă energie. 
„Aici e o întrebare mai complicată, dar găsesc... vitamina D, aţi văzut că am oprit la farmacie, Tonotil, Magne B6... Asta e, sper că nu e reclamă. Aaa, şi am nou acuma, alea cu ginseng. De trei zile”, a mărturisit Ciolacu.
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.