Fostul preşedinte PSD Victor Ponta susţine că nu a fost invitat la Congresul recent al partidului care l-a desemnat pe Marcel Ciolacu candidat la alegerile prezidenţiale, deşi ocupă funcţia de consilier onorific al premierului. Victor Ponta critică faptul că niciun fost preşedinte PSD nu se mai regăseşte în partid. ”E, cumva, chestia asta, să nu mai vină nimeni! S-a închis, ca la metrou”, a spus Ponta, la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”PSD este singurul partid din România, probabil şi din lume, care nu mai are niciun fost preşedinte în propriul partid. Pe Năstase nu l-au reprimit, nu înţeleg de ce. Pe mine nici atât. Am crezut că mă duc la Congresul PSD să zic şi eu: ”Băi, îl votez pe Ciolacu!”. Nu m-au invitat. Lui Geoană i-au zis ”Nu!”, lui Dragnea şi Dăncilă, la fel. E cumva chestia asta, să nu mai vină nimeni! S-a închis, ca la metrou. Stai, că nu vine nimeni să va ia nimic!”, a z afirmat Victor Ponta în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Victor Ponta a fost preşedinte al PSD între 2010 şi 2015. A fost exclus din partid în vara anului 2017, după ce, ca deputat, a refuzat să voteze moţiunea de cenzură depusă de PSD împotriva propriului prim-ministru Sorin Grindeanu, o premieră în viaţa politică românească. Premierul Sorin Grindeanu intrase la acea vreme în conflict cu liderul PSD Liviu Dragnea. Ulterior, Victor Ponta a fondat partidul ProRomânia, care a trecut pragul electoral la alegerile europarlamentare din 2020, dar nu a reuşit să ajungă în Parlamentul României la alegerile din decembrie 2020. Anul trecut, premierul Marcel Ciolacu l-a numit pe Victor Ponta în funcţia de consilier onorific în domeniul relaţiilor economice internaţionale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.