PNL Sibiu a depus vineri lista de candidaturi pentru Parlamentul României, ministrul Culturii, Raluca Turcan deschizând lista la Camera Deputaţilor iar Nicolae Neagu, la Senat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, anunţă că organizaţia a depus semnăturile de susţinere pentru echipa de candidaţi PNL Sibiu la Parlamentul României.

”Acest moment reprezintă un angajament responsabil de a continua faptele bune şi succesul pe care l-am construit împreună - comunitatea sibiană şi echipa liberală, atât locală, cât şi centrală”, arată Turcan într-o postare.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Ea precizează că echipa pe care o propune sibienilor pentru Parlament este una excepţională.

”Nicolae Neagu, Ciprian Ştefan, Corina Dăncilă, Virgil POPA, Christine Thellmann, Cristi Roman, Adrian Răulea şi Adrian Vasiu – sunt profesionişti recunoscuţi pentru competenţa şi dedicarea lor în domeniile în care activează. Diversitatea de profesii, competenţe şi vârste reprezintă interesele întregii comunităţi sibiene, de la sănătate, educaţie, cultură până la antreprenoriat, ceea ce face echipa noastră puternică”, a spus Turcan.

Depunerea semnăturilor este, de asemenea, un prilej de a răspunde cu toată maturitatea la întrebarea: De ce să votăm PNL? Iată patru motive clare: Pentru că liberalii se pricep să guverneze. Toată ţara priveşte cu admiraţie către noi, către Sibiu, Bihor şi Cluj, comunităţi dezvoltate de liberali.Judeţul Sibiu s-a dezvoltat datorită strânsei colaborări dintre echipa liberală locală şi cea centrală”, a mai spus Turcan.

Daniela Cîmpean, preşedinta liberală a Consiliului Judeţean, a subliniat puterea echipei noastre, determinantă pentru investiţiile şi dezvoltarea judeţului.

”Sibiul liberal trăieşte mai bine, lucrează mai bine şi se dezvoltă mai bine decât majoritatea judeţelor ţării datorită echipei liberale” a spus doamna Cîmpean.

”Doar PNL poate oferi României o guvernare de dreapta şi majoritatea necesară. Cel mai important motiv! La Sibiu, noi trăim valorile liberale şi europene în mod autentic. Se vede în localităţile noastre şi se vede în felul în care ne purtăm unii cu alţii. Votul liberal este votul nostru natural. Pe 1 decembrie, ne vedem la vot! Câştigăm împreună!”, a transmis ministrul Culturii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.