Purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, Ionuţ Stroe, afirmă că, în contextul în care PSD este ”din ce în ce mai virulent şi mai critic”, iar partidele suveraniste discută despre o asociere între ele, PNL este cu atât mai ”legitimat” să discute cu formaţiunile de dreapta. Stroe respinge ideea ca partenerii PNL să pună acestuia condiţii înainte de discuţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O, da! Noi credem că Partidul Naţional Liberal, în acest moment, este cu atât mai mult legitimat să poarte aceste discuţii cu cât vedem că, iată, în zona suveraniştilor se încearcă a se forma o asociere de partide, în zona stângă avem un PSD din ce în ce mai virulent şi mai critic, în mod evident că e nevoie de această discuţie”, a afirmat, luni, purtătorul de cuvânt al PNL.

Întrebat despre condiţia pusă de formaţiunile politice de dreapta, aceea ca PNL să se distanţeze de PSD pentru a avea discuţii, Stroe a afirmat: ”Nu poţi să porneşti anumite discuţii condiţionând partenerul”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Din partea noastră a existat şi există în continuare disponibilitate şi deschidere pentru orice fel de formă politică de dreapta”, adaugă Stroe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.