Partidul Naţional Liberal anunţă că pensiile vor creşte în medie cu 27%, începând din această toamnă iar peste 90.000 de pensionari vor ieşi din categoria pensiei minime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Pensiile vor creşte în medie cu 27%, începând din această toamnă! Peste 3,8 milioane de seniori, adică 82% din total, vor beneficia de majorări datorită noii Legi a pensiilor – o reformă liberală care răsplăteşte munca şi contributivitatea fiecăruia”, arată Partidul Naţional Liberal, într-o postare pe Facebook.

PNL menţionează că ”nicio pensie nu va scădea, iar deciziile de recalculare vor fi distribuite până la sfârşitul lunii august”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Totodată, peste 90.000 de pensionari vor ieşi din categoria pensiei minime”, mai afirmă PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.