PMP anunţă, joi, că filiala din Suceava a formaţiunii nu va fuziona cu PNL, iar ”visul domnului Flutur de a duce în remorca PSD voturile de dreapta nu va deveni realitate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Dreapta niciodată nu va îngenunchea în faţa PSD, aşa cum face PNL. Visul domnului Flutur de a duce în remorca PSD voturile de dreapta nu va deveni realitate! PMP Suceava nu va fuziona niciodată cu PNL”, au transmis, joi, liderii PMP, într-un comunicat de presă.

Potrivit acestora, ”PNL a devenit o anexă jalnică a PSD, iar Nicolae Ciucă şi Gherghe Flutur - agenţi electorali ce servesc exclusiv interesele urmaşilor lui Ion Iliescu”.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Marian Andronache, lider PMP Suceava, a afirmat, joi, că la alegerile locale PMP Suceava a avut de pierdut prin alianţa cu USR şi Forţa Dreptei şi că membrii acestui partid nu sunt de acord să meargă în alianţă cu Forţa Dreptei la alegerile parlamentare.

”Nu suntem de acord să facem alianţa cu Forţa Dreptei, un partid inexistent la Suceava. Împreună cu colegii mei din Consiliul Executiv Judeţean am luat împreună hotărârea de a face un pas. Normal că spre stânga nu îl putem face, pentru că suntem un partid de centru-dreapta. Am decis să ne alăturăm PNL”, a declarat, joi, liderul PMP Suceava, Marian Andronache.

La rândul său, preşedintele filialei judeţene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a afirmat că este votra de o consolidare a forţelor politice de dreapta din judeţ, el precizând că PMP are la Suceava 2.000 de membri.

”Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava a votat în unanimitate alăturarea organizaţiei PMP Suceava la PNL. Mă bucur că de aici de la Suceava transmitem un mesaj către ţară de coagulare a forţelor de dreapta şi centru dreapta în jurul PNL. Avem proiecte mari, curajoase, bazate pe pragmatism. Suceava are nevoie de dezvoltare şi ţinem foarte mult la demersurile pentru dezvoltarea economică a Sucevei”, a afirmat Gheorghe Flutur.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.