Cu o populaţie urbană de peste 8.000 locuitori pe kilometru pătrat, Bucureştiul este în top 10 oraşe cu cea mai densă populaţie din Europa. În plus, locuitorii capitalei folosesc preponderent maşina pentru a se deplasa. Soluţia este simplă: transport public confortabil, modern şi care ajunge la destinaţia dorită într-un interval de timp rezonabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa de primari şi consilieri generali al Alianţei Dreapta Unită, alături de Primarul General, vor insista în continuare asupra modernizării şi îmbunătăţirii sistemului de transport public din Bucureşti.

Echipa de consilieri profesionişti ai Alianţei Dreapta Unită este dedicată continuării proiectului lui Nicuşor Dan pentru un Bucureşti modern

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

În primul rând, modernizarea, reabilitarea şi extinderea liniilor de metrou şi de tramvai, precum şi multiplicarea liniilor de metrou uşor de tipul tramvaielor 41 şi 32. Bucureştiul are nevoie de cel puţin încă 300 de tramvaie noi care să înlocuiască parcul circulant actualmente uzat şi care să răspundă cererii.

În al doilea rând, o soluţie complementară de descongestionare este un transport public cu autobuze noi, moderne, care să circule pe culoare special dedicate. Prin calitate şi cadenţă regulată, folosirea autobuzului va deveni în mod natural preferată faţă de deplasarea cu maşina proprie. La ora actuală, Bucureştiul are nevoie de peste 500 de autobuze şi troleibuze, material rulant nou, confortabil, dotat cu aer condiţionat.

În următorul mandat, consilierii Aliaţei Dreapta Unită vor susţine în totalitate planul primarului general, Nicuşor Dan, de a achiziţiona încă 250 de tramvaie, 22 de troleibuze şi mai multe autobuze, fonduri constituite din bani europeni, din PNRR şi din Programul Operaţional Regional. Cu un management potrivit, Bucureştiul are toate şansele să devină un oraş decongestionat, verde, în care transportul nu contribuie la stresul cotidian al locuitorilor săi.

Pe 9 iunie, singura soluţie pentru un Bucureşti curat este echipa formată din consilierii Alianţei Dreapta Unită şi Nicuşor Dan.

Comandat de Partidul Mişcarea Populară - Alianţa Dreapta Unită USR - PMP - Forţa Dreptei, CUI 21240022

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.