Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat joi despre alegerile prezidenţiale că dacă s-ar face un sondaj între primarii liberali, pe cine preferă, el garantează că l-ar bate pe liderul PNL Nicolae Ciucă cu minim 75%. Orban a mai spus că are convingerea că în foarte multe localităţi în care sunt primari PNL, rezultatul său va fi foarte bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Nicolae Ciucă nu are niciun primar. În alegerile prezideniale este vorba de oameni, de persoane, iar cetăţenii îşi formează propriile opinii despre candidaţi”, a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban.

El a adăugat că oricât de tare s-ar chinui primarii să îi convingă să voteze cu alt candidat decât îşi doresc, posibilitatea primarilor de a influenţa votul este cea mai mică.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Dacă s-ar face un sondaj între primarii liberali pe cine preferă, pe mine sau pe Ciucă, eu vă garantez că l-aş bate pe Ciucă cu minim 75%, dar evident la opţiuni care să nu fie manifestate public de către primari, ca să nu aibă repercursiuni”, a mai spus Orban.

”Am convingerea că în foarte multe localităţi în care sunt primari liberali rezultatul meu va fi foarte bun”, a completat liderul Forţa Dreptei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.