Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat marţi că asistăm la o criză politică şi la o criză guvernamentală, care nu este încă un război cald, dar este un război rece. El a transmis conducerii PNL să rupă această coaliţie toxică, precizând că parlamentarii Forţa Dreptei sunt pregătiţi să susţină o moţiune de cenzură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”I-am adus aminte premierului despre declaraţiile repetate pe care le-a făcut că îşi va depune mandatul de premier la preşedinte în cazul în care PNL nu îl mai susţine. Din punctul nostru de vedere, asistăm la o criză politică şi la o criză guvernamentală, care sigur nu este încă un război cald dar este un război rece. Practic nu mai avem o coaliţie şi nu mai avem o coeziune în ceea ce priveşte funcţionarea guvernului pentru că realitatea este că premierul şi -a pierdut autoritatea în faţa miniştrilor care reprezintă PNL şi premierul nu a avut capacitatea de a-şi impune autoritatea instituţională, pentru emiterea Hotărârii de guvern conform înţelegerii prealabile din coaliţie, ca alegerile să aibă loc între 15 şi 29 septembrie”, a spus preşedintele Forţa Dreptei la Palatul Victoria, după discuţiile cu premierul Marcel Ciolacu.

Ludovic Orban a mai spus că îndeamnă conducerea PNL să rupă această coaliţie.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Aşteptăm şi îndemn din nou conducerea PNL şi pe penelişti să facă ceea ce este normal şi anume să rupă această coaliţie toxică, care a generat o guvernare submediocră, o guvernare care nu înţelege nimic din economie, o guvernare care a provocat o criză economică, scăderea veniturilor cetăţenilor, astfel încât să scăpăm de Ciolacu”, a spus Orban.

”Oricând, parlamentarii Forţa Dreptei sunt pregătiţi în cazul în care premierul Marcel Ciolacu nu se ţine de cuvânt şi PNL declanşează practic o moţiune de cenzură, să susţinem prin semnături şi vot o moţiune de cenzură”, a completat Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.