Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, spune că este decis 90% cu cine va vota la alegerile prezidenţiale. Despre cele 20 de puncte pe care le-a transmis către prezidenţiabili, Nicuşor Dan a afirmat că o să se întâlnească şi cu liderul AUR, George Simion, şi cu Marcel Ciolacu şi cu Mircea Geoană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”M-am întâlnit cu candidaţii cu lideri de partid care sunt de dreapta, pentru moment dar mă voi întâlni cu toţi. Deci mâine cu domnii Orban şi Tomac, poimâine cu domnul Ciucă, oficial, după care mă voi întâlni şi cu ceilalţi. O să mă întâlnesc şi cu domnul Simion, şi cu domnul Ciolacu şi cu domnul Geoană”, a spus Nicuşor Dan în emisiunea România Politică de la Prima News. 

Despre Mircea Geoană, primarul a precizat că e posibil ca în funcţie de rezultatul la prezidenţiale,  partide parlamentare să se asocieze imediat după primul tur. ”Are o încredere cel puţin în sondaje, pe peste 15% şi atunci este relevant să discutăm şi cu el”, a completat Nicuşor Dan.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Întrebat dacă s-a decis cu cine va vota la alegerile prezidenţiale, Nicuşor Dan a spus că opţiunea sa este destul de bine conturată.

Întrebat în procente cât de decis este, primarul a răspuns: ”Peste 90%”, arătând că nu va spune cu cine votează.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.